Det at male er en af de mest udfordrende og afslappende hobbyer, man kan have. For nogen er det en passion, de aldrig kan få nok af, mens det for andre er en hyggelig måde at tilbringe en aften på.

Det er dog ikke kun en hyggelig hobby – det at male kan også være en fantastisk måde at udtrykke sig på. Og selvom det måske ikke altid ser perfekt ud, så er det ofte de bedste billeder, der er de mest personlige. Og hvem ved, måske har du fået at vide, at dine billeder fortjener et større publikum.

Vis din kunst frem

Hvis du gennem flere år har fået opbygget et større lager af egenproducerede kunstmalerier, kan det være en idé at byde indenfor til en kunstfernisering, hvor du viser dine billeder frem til venner, bekendte og andre forbindelser, som er nysgerrige efter at se eller købe dine kunstværker.

Gør ferniseringen til en hyggelig dag eller aften med lidt godt til ganen – måske i form af lidt hapsere eller tapas – og naturligvis med et godt glas vin eller bobler. Hos https://vinoteket.com/da-dk vinoteket finder du et stort udvalg af vin og mousserende vine. https://vinoteket.com/da-dk har drikkevarer til enhver lejlighed – og naturligvis byder https://vinoteket.com/da-dk på gratis fragt, så du ikke behøver tænke på den del og i stedet kan fokusere på at skabe de bedste rammer til dine værker og gæster – enten indenfor eller udenfor.

Kan åbne sindet

Et godt glas vin kan være med til at åbne sindet en smule hos beskueren, så undervurder ikke hvad vin kan gøre, hvis du håber på at sælge nogle af dine malerier. Og skulle du være interesseret i at komme i gang med at male, behøver du ikke meget mere end et par pensler og lidt maling. Og så er det egentlig bare at komme i gang – til glæde for dig selv og måske også andre.

Liv i kunsten