Det danske land vrimler med gallerier, hvor kunstnere får lejlighed til at præsentere deres malerier, skulpturer og installationskunst. Der er både mange gallerier på faste adresser, og nogle er mere pop-up-steder, som måske holder åbne i sommerlandet, mens turisterne er i området. Nogle kunstnere åbner selv gallerier, men det er nu ikke alle der har det mod. Uanset hvad, så er kunsten en vigtig del af vores historie, som vi alle kan forholde os til.

Præsenter kunsten fra din bil

Arbejder du selv med at sælge kunst, kan du øge din omsætning ved at supplere en fast galleriadresse med et mobilt galleri, som du kan bringe med ud til kunstmesser, markeder og events rundt omkring i ind- og udland. Det kræver at du har en god og velindrettet varebil, som du kan have dine varer i.

https://www.worksystem.dk/bilindretning kan du finde mange gode eksempler på, hvordan en arbejdsbil kan indrettes til ethvert formål, og her kan du finde inspiration, råd og vejledning til, hvordan du kan få den optimale arbejdsbil til dit mobile galleri.

Firmaet Worksystem er eksperter i at indrette biler til professionel brug. Du kan blandt andet få indrettet muligheder for at løse administrative opgaver, mens du er væk fra kontoret, og du kan for eksempel også få indrettet et mobilt værksted, så du kan indramme værker eller gøre andet for at opfylde dine kunders behov.

Et mobilt galleri vil være en ny forretningsmulighed for dig og kan være med til at øge indtjeningen i forbindelse med dit galleri.