Det kan nogle gange være vanskeligt at skelne mellem, hvad der er kunst, og hvad der er godt håndværk. Det gælder ikke mindst, når vi ser på, hvordan vi i dag renoverer køkken og bad. Hvor disse to rum tidligere var funktionelle rum, hvor der alene var fokus på, hvad man skulle lave i rummet, er de nu blevet til to af de vigtigste rum i hjemmet, og indretningen er ofte helt formidabel. Der bliver brugt de bedste materialer, og naturen spiller en stor rolle i, hvordan vi indretter os.

Designet er næsten kunst

Ofte er designet i de ting, vi vælger at bygge ind i eksempelvis vores badeværelse, næsten at sammenligne med kunst – grænsen er svær at trække. Skal du for eksempel finde en unik håndvask til dit badeværelse, så kan du på webshoppen rorfokus.dk finde udgaver i et design, der er helt unikt og tydeligt inspireret af kunstens skulpturelle former. En håndvask til et badeværelse er dermed ikke blot et stykke inventar, men en vigtig del af den designstil, som du gerne vil have i dit hjem.

I dansk design går der i det hele taget ofte en flydende grænse mellem design, håndværk og kunst – det gælder for eksempel også inden for møbeldesign, som vi ofte betegner som møbelkunst og netop derved understreger, at det ikke altid er til at skelne mellem, hvad der er det ene eller det andet.

Hvor langt du vil gå for at bruge unikke designting til at indrette dit badeværelse og dit køkken med, bestemmer du. Det afhænger også af din pengepung, for de unikke designting er ofte dyre. Hos rorfokus.dk kan du imidlertid finde de fleste ting til absolut konkurrencedygtige priser. Dermed kan du for eksempel finde en unik håndvask til dit badeværelse, der er til at betale. Tjek siden ud og se, hvor mange forskellige muligheder, der reelt er at vælge imellem – du vil blive overrasket. Her kan du også finde alt det andet, du skal bruge for at få renoveret dit badeværelse eller dit køkken og indrette det med ganske unikke ting.