Vi tænker ikke over det til hverdag, men der er meget kunst på din computer. Alle de forskellige elementer, billeder, og andet. der er nogen. som har skabt. er kunst. Der er skins og andre ting, som gør, at du gøre din computer personlig. Der er derudover også en masse, som laver personlige billeder til dem, som ønsker det, og skaber logoer og forsider til store hjemmesider, hvor du kan se alt det, som de bedste kan.

Det er kunst i dag, og der er ved at komme et større og større marked for det også på de gallerier, som beskæftiger sig med den form for kunst, og kigger du rundt på nettet, så finder du mange computergrafikere, som tilbyder deres kunst og som faktisk er rigtig dygtige til for eksempel at skabe billeder, som man let kunne forledes til at tro ville være noget skabt af en af de store kunstnere.

Så de næste mange år vil vi med sikkerhed se de unge kunstnere komme ud og vise, hvad de kan skabe, når de sidder bag ved skærmen. Og hvem ved, måske kan de en skønne dag blive lige så berømte som deres forgængere.