Har du tænkt over, hvor meget vi danskere dyrker hjemmet? Hvor man i Sydeuropa og andre steder med varmt klima i høj grad lever sit liv udendørs, kryber vi danskere sammen i vores hjem og dyrker hyggen – et begreb, som på mange måder er blevet danskernes særlige adelsmærke.

Derfor betyder det også rigtig meget for danskerne, hvordan vi indretter vores bolig. Vi dyrker boligindretning som noget meget vigtig, og i modsætning til andre lande tager vi selv hånd om den og hyrer ikke nogle til at stå for det.

Mange bruger kunst som en vigtig del af indretningen. Vil du selv prøve muligheden for at bruge kunst som en aktiv indretningsdetalje, kan du prøve det af med rammer, plakater og reproduktioner fra https://dearsam.dk/, så du kan se, hvordan det fungerer i dit hjem.

Skab et tema med kunst

Prøv for eksempel af indrette hvert rum med et særligt tema. Vælg for eksempel plakater med særlige motiver og brug dem i hvert enkelt rum, så du i det ene rum er ude i naturen, i det andet på bar og i det tredje måske er omgivet af reproduktioner af van Goghs berømte malerier.

Mange er også betaget af gamle filmplakater, og det kan være rigtig flot at hellige en hel væg til disse flotte motiver. Du kan købe filmplakater i rammeforretninger, på auktioner eller i den lokale biograf, hvor du vil opleve, at man ofte sælger gamle plakater til ganske få kroner stykket. Så mangler du blot en flot ramme, og det kan man heldigvis også købe.

Bruger du plakater og reproduktioner til at skabe liv på dine vægge, har du også valgt en måde at indrette dit hjem på, som er økonomisk overkommelig. Man har ikke altid den samme smag gennem alle årene, så måske vil du på et tidspunkt udskifte din kunst på væggene med en ny. Med plakater og reproduktioner er det heldigvis en overkommelig ting, sådan at du hele tiden kan forny og justere din indretning af hjemmet. På den måde kan du bruge kunsten til at skabe smukke rammer for dit liv.